Jæger Mjød 50cl

149,00 kr.

Herlig likøragtig mjød med toner af lakrids og rørsukker. Jæger mjød til dig der elsker en god start på dagen, iden vi tager på jagt. Lavet af den bedste danske honning. Brygget over åben ild

Ikke på lager

Kategori:

Jæger mjød til dig der elsker en god start på dagen, iden vi tager på jagt.

Jæger Mjød er en lidt sødere og mørkere mjød. Vi har tilsat lakridsrod og muscovadorørsukker der har sin oprindelse på Mauritius og udvindes af sukkerrør. Mjød nr 4 er en mere likøragtig mjød som egner sig fortrinligt til isdesserter og andre søde desserter. Ofte vælger jægere netop denne mjød, som en morgen bitter fordi den smager herligt og så er der jo kun 16% alkohol, det er da smart, når man nu skal på jagt.

Om Muscovadorørsukker:
Sukkeret forarbejdes kun lidt for at bevare aromaen og farven. Sukkeret er fugtigt og det klæber sammen som om det var fugtigt. Der findes både Lys og Mørk Muscovadorørsukker. Smagen af det lyse sukker minder lidt om flødekaramel, og det mørke har et strejf af lakridssmag.

Denne sukkerart er med til at give mjøden en fantastisk og spændende karakter og antyde smagen af lakrids.
Mjød nr 4 Lakridsrods mjød en skøn likør fra øverste hylde. Nyd den til både desserten og til kaffen. Den er let at holde af og den er et skønt alternativ til andre søde vine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jæger Mjød 50cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *