Gorms Klassiske Mjød 50cl

149,00 kr.

Skøn klassiker, ikke for sød og ikke for bittert. Den danske honning og mjødurten giver en skøn smag; så denne gamle klassiker er lige til at drikke. Lavet af den bedste danske honning. Brygget over åben ild

Ikke på lager

Kategori:

Gorms Klassiske Mjød er en dejlig dansk mjød, brygget på dansk honning og mjødurt.
Mjødurten der vokser vildt flere steder i Danmark, giver mjøden en halvtør eftersmag. Her får du sødmen fra den danske honning med et stænk af bitterhed fra mjødurten
Her er der tale om en rigtig dansk mjød der giver dig muligheden for at nyde den gamle historiske drik, som den bør være.
Gorms Klassiske Mjød kan nydes ren, til alt fra tapas, grillmad og til ostebordet. Den er også velegnet, når du ønsker en velkomstdrink til dig selv og dine gæster. Tilsæt æblecider, hvidvin sodavand eller danskvand og et frossent bær og pludselig har du en dejlig mousserende drink.

Mjøden har en lang historie
Adskillige tusind år har vi kendt til mjød og det er ikke uden grund. Mjød bliver lavet af honning og vi bruger kun honning fra danske biavlere. Det er med til at sikre at kvaliteten er helt i top. Til mjødbrygning bruger vi friske frugter, urter og bær, så du er sikret en mjød uden tilsætninger og koncentrater.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gorms Klassiske Mjød 50cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *