NORDISK JUL – Kirsebær Gløgg med kanel, stjerneanis & allehånde
80,00 kr.
Kirsebærgløggen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men passer også som sirup til desserter, chokoladekage og is.
Kan også bruges i en velkomstdrik ”Christmas Royal” sammen med en kold hvidvin eller mousserende vin.
Kirsebærgløggen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men passer også som sirup til desserter, chokoladekage og is.
Kan også bruges i en velkomstdrik ”Christmas Royal” sammen med en kold hvidvin eller mousserende vin.
Servering: 1 flaske kirsebærgløgg rækker til at blande med 2 flasker rødvin eller tilsvarende mængde æblemost. Kirsebærgløggen blandes med rødvin og varmes nænsomt op. Den må ikke koge. Server gerne gløggen med tørrede tranebær og en kvist rosmarin, eller mere traditionelt med rosiner og gode mandler.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.