NORDISK JUL – Kirsebær Gløgg med kanel, stjerneanis & allehånde

80,00 kr.

Kirsebærgløggen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men passer også  som sirup til desserter, chokoladekage og is.

Kan også bruges i en velkomstdrik ”Christmas Royal” sammen med en kold hvidvin eller mousserende vin.

Kirsebærgløggen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men passer også  som sirup til desserter, chokoladekage og is.

Kan også bruges i en velkomstdrik ”Christmas Royal” sammen med en kold hvidvin eller mousserende vin.

 

Servering: 1 flaske kirsebærgløgg rækker til at blande med 2 flasker rødvin eller tilsvarende mængde æblemost. Kirsebærgløggen blandes med rødvin og varmes nænsomt op. Den må ikke koge. Server gerne gløggen med tørrede tranebær og en kvist rosmarin, eller mere traditionelt med rosiner og gode mandler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NORDISK JUL – Kirsebær Gløgg med kanel, stjerneanis & allehånde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *